Huis te koop

849000€

5 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 11464030
Immoweb code : 11464030

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
1868 vierkante meters grond

Omschrijving

LANDELIJKE VILLA MET EEN BEWOONBARE OPP VAN 420 M² OP EEN S

LANDELIJKE VILLA MET EEN BEWOONBARE OPP VAN 420 M². OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE !

We vinden deze charmante villa terug op een perceel van maar liefst 18 are 68 op een residentiële toplocatie, namelijk Op de Puin. Deze locatie staat bekend om zijn rust, stilte en groene velden en dit allemaal op een steenworp afstand van het centrum van Lanaken.

Dankzij deze schitterende locatie zijn zowel het centrum van Lanaken, alsook naastgelegen gemeentes Bilzen, Maasmechelen, Zutendaal en Maastricht vlot bereikbaar.

INDELING:

Bij binnenkomst in de woning wordt men verwelkomd door de ruime inkomhal. De hal verleent toegang naar diverse ruimtes, waaronder het leefgedeelte. Men betreed het leefgedeelte via de unieke draaideur.
De woonkamer is naadloos verbonden met de eetkamer en keuken. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel, mede dankzij de grote raampartijen dewelke zicht bieden op de uitgestrekte weilanden. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een inductie kookplaat, ingebouwde koelkast, ingebouwd afwasmachine en combi-oven, allemaal van het merk Siemens.
Verder vinden we op het gelijkvloers nog een praktische wasruimte terug, voorzien van een lavabo en douche. Bovendien zijn er nog 2 ruimtes dewelke momenteel ingericht zijn als bureaus, maar eventueel ook kunnen dienen als slaapkamers, hobbykamers, speelkamers ... Afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Op de eerste verdieping kan men via de ruime overloop de 3 slaapkamers en de badkamer betreden.
De ma

Neem contact op