Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 197 vierkante meters

Immoweb code : 20053093
Immoweb code : 20053093

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
884 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe woning op een prachtige locatie!

Knappe woning op een prachtige locatie!
Deze ruime open bebouwing is gelegen op een perceel van 8A 84Ca in een autoluwe straat te Laakdal.
De woning werd recent volledig gerenoveerd, met uitzondering van de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en toilet.
Bij het betreden van de woning komt u, via de inkomhal, terecht in de ruime leefruimte. De leefruimte is zeer lichtrijk dankzij de vele raampartijen en sluit vervolgens aan bij de hypermoderne open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Tevens kan u ook nog genieten van de bureauruimte gelegen nabij de inkomhal, ideaal voor zij die van thuiswerken.
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers waarvan twee zeer ruim zijn.De andere twee slaapkamers zijn ideaal qua grootte voor kinderkamers, dressing of bureauruimte. Ook is er nog een af te werken ruimte, hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te creëren of eventueel een 2e badkamer.
Nood aan opbergruimte? Geen probleem! Op zolder vindt u twee ruime zolderkamers terug, ideaal om spullen op te bergen.
Tot rust komen kan in de prachtige tuin. Dankzij de goede oriëntatie kan u de hele dag en avond genieten van het zonlicht. Over genieten gesproken, heeft u het prachtige terras al gezien...?
De woning beschikt over 18 zonnepanelen.
Aan parkeergelegenheid geen gebrek! Langs de woning is er plaats voor minstens twee wagens. Ook is er nog de inpandige garage met elektrische poort.

Neem contact op