Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 20132340
Immoweb code : 20132340

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
506 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in Kuringen-heide

OPEN HUIZEN DAG ZATERDAG 21/09 VAN 15u30-16u30

Gerenoveerde woning in Kuringen-Heide!

U bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van de grote ring en 15 minuten van de kleine ring in Hasselt. Hierdoor heeft u snelle toegang tot alle belangrijke invalswegen, terwijl u toch geniet van de rust en het groen. Kuringen-Heide is een zeer goede en kindvriendelijke buurt.

De woning, oorspronkelijk gebouwd in 1964, is volledig gerenoveerd in 2022. Alle leidingen, elektriciteit, vloeren en meer werden veranderd naar de nieuwste materialen.
Met een bewoonbare oppervlakte van 145 m² geniet u van ruime, moderne leefruimtes die perfect aansluiten op het hedendaagse wooncomfort.
Bij binnenkomst via de inkomhal bereikt u de openkeuken, die overloopt in de aangrenzende leefruimte. De keuken is recent vernieuwd en volledig afgewerkt met alle toestellen. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de nachthal, die u als eerste naar de badkamer leidt. Deze is uitgerust met een douche, lavabo en toilet.
Daarnaast vindt u een stijlvolle bureauruimte, die eenvoudig kan worden omgevormd tot een vierde slaapkamer. Aangrenzend aan deze ruimte bevindt zich de bergruimte, met daarachter drie slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt bovendien over een eigen badkamer met douche en toilet.

Extra:
-Recent volledig gerenoveerd
-Geen renovatieverplichting
-Ideale gezinswoning

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRA

Neem contact op