Huis te koop

380000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 20021283
Immoweb code : 20021283

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
1305 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers en leuke tuin ...

Op zoek naar een instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers en een leuke tuin (perceel 13a05ca)? Dan is een kijkje hier zeker de moeite waard !

Op het gelijkvloers omvat de woning een ruime inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, een living bestaande uit eetplaats en zithoek en een ingerichte keuken. Aansluitend achter de woning kan je bovendien beschikken over een berging/wasruimte.

Op het 1e verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers, een nachthal en een badkamer met bad-douchecombinatie en toilet voorzien. Via de uitklapbare trap in de nachthal heb je toegang tot de ruime zolder die dienst kan doen als extra bergplaats.

In de netjes afgewerkte kelder, die zich onder de volledige woning bevindt, vinden we de CV-installatie en de nutsvoorzieningen terug. Buiten kan je beschikken over een ruime ZO-gerichte tuin met terras en tuinhuisje. Bovendien bevindt er zich rechts achter de woning een aparte garagebox.

Gelegen in Kumtich (deelgemeente van Tienen) kent deze woning een uitstekende ligging. Zo kan je beschikken over alle faciliteiten die zowel Kumtich als Tienen je te bieden hebben. Ook de aansluiting met de E40 is optimaal.

Bijkomende info? zie op onze website https://immojanstas.be/nl/kopen.

Renovatieplicht: ja

Neem contact op