Huis te koop

225000€

3 slaapkamers 193 vierkante meters

Immoweb code : 20007827
Immoweb code : 20007827

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
193 vierkante meters bewoonbare ruimte
308 vierkante meters grond

Omschrijving

KRUISHOUTEM - Gunstig gelegen woning met 3 SLPK. en uitwe...

De ligging
Deze woning is uitermate gunstig gelegen, in een rustige en doodlopende straat doch pal in het centrum van Kruishoutem. Op wandelafstand zijn talloze winkels en overige faciliteiten (sport- & cultuurfaciliteiten) gelegen, alsmede het openbaar vervoer (bushalte Kruishoutem Nieuw Plein). Dankzij de vlotte verbinding tot het op- & afrittencomplex van de E17 (ca 5 min. rijden) zijn centrumsteden Gent-Kortrijk beiden op nog geen 30 min. rijden te bereiken. Tevens zijn de aanpalende randgemeenten (Deinze, Waregem, Oudenaarde, Zulte...) allen vlot bereikbaar dankzij diverse verbindingswegen. Kortom, een uitermate gunstig gelegen woning!

De woning
De woning zelf is een kloeke woning, opgericht in 1963 op een perceel grond van 308 m² en achteraan het perceel voorzien van een autobergplaats en toegangspoort alsmede een handige uitweg richting de Warandestraat. Met een bruikbare vloeroppervlakte van 193 m² (cf. EPC) is deze woning verassend ruim en dan ook uiterst geschikt als gezinswoning. 

De indeling
Gelijkvloers: inkom - woonkamer (opgedeeld in zithoek en eethoek) - keuken - wasplaats met afzonderlijk toilet - veranda;
Verdieping: nachthal - 3 slaapkamers - badkamer;
Zolder en kelder;
Volledig omheinde tuin met autoberging achteraan het perceel en handige uitweg.

Kenmerken
- Perceel oppervlakte: 308 m²;
- Bruikbare vloeroppervlakte: 193 m² (cf. EPC);
- Hoofdzakelijk dubbel glas (de ramen in de slaapkamers zijn reeds voorzien van PVC en HR-glas);...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op