Huis te koop

420000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11469611
Immoweb code : 11469611

Overzicht

4 slaapkamers
2166 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers, tuin en garage in Kruishout

Ben jij op zoek naar een grote woning met 4 slaapkamers op een prachtig stuk grond in Kruishoutem? Gevonden!

Deze ruime woning beschikt over een fraaie tuin, een garage en maar liefst 4 slaapkamers. De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 2166.00 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is om te genieten van het buitenleven.

De woning heeft een EPC-waarde van 364.00 en beschikt over een energielabel D, wat betekent dat de woning redelijk energiezuinig is. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar ook voor een milieuvriendelijkere leefomgeving.

De ruime tuin biedt volop mogelijkheden voor tuinliefhebbers en gezinnen om te genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er een garage aanwezig, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid en extra opbergruimte.

De 4 slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een gezin, waarbij er ook nog mogelijkheden zijn om eventueel extra kamers te creëren. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woonomgeving.

Kortom, deze woning in Kruishoutem biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruim woongenot. Met een prachtige tuin, garage en 4 slaapkamers is dit de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om te wonen.

Neem contact op