Huis te koop

389000€

4 slaapkamers 236 vierkante meters

Immoweb code : 20115645
Immoweb code : 20115645

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
236 vierkante meters bewoonbare ruimte
1015 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024

Omschrijving

Te renoveren HOB met stevige betronstructuur in Lozer

Ben je op zoek naar een project met potentieel in het pittoreske Lozer? Deze ruime halfopen bebouwing op een perceel van 1.015m² biedt een unieke kans om jouw droomwoning te realiseren. Je geniet van de rust van het platteland terwijl je toch alle nodige voorzieningen binnen handbereik hebt. Winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden liggen allemaal in de nabije omgeving.
Deze woning wacht op een nieuwe eigenaar om nieuw leven in te blazen. Met een stevige (beton)structuur en een charmante gevel biedt het volop mogelijkheden voor renovatie en modernisering. Met zijn ruime afmetingen en karakteristieke kenmerken is het de ideale basis voor een gezellige gezinswoning.
Deze bestaat uit een ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer met veranda, ingerichte keuken en een droge kelder.
Bovenaan treffen we 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Helemaal bovenaan treffen we een zolderruimte die zich uitstekend leent tot een eventuele master bedroom.
Kortom, deze te renoveren halfopen bebouwing is een unieke kans voor wie op zoek is naar een project met heel wat potentieel. Grijp deze kans en maak van deze eigendom jouw droomhuis!

Neem contact op