Huis te koop

209000€

5 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11467098
Immoweb code : 11467098

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
406 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren HOB in het mooie Ouwegem

DOE EEN BOD: ELK BOD WORDT VOORGELEGD BIJ DE EIGENAAR - Welkom bij deze ruime halfopen woning aan de Ouwegemsesteenweg 141 in Ouwegem, waar mogelijkheden voor renovatie en creatieve ontwikkeling samenkomen. Dit pand is ideaal voor aannemers, investeerders en grote gezinnen die op zoek zijn naar een uitdagend project met potentieel. Bovendien is bij deze woning een opsplitsing naar een handelspand met woonst mogelijk, waardoor het een nog breder scala aan mogelijkheden biedt.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een uitgestrekte leefruimte met hoge plafonds, gevolgd door een keuken en badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een oud bijgebouw dat ruimte biedt voor uitbreiding of een extra woonunit. De zonnige tuin, op het zuiden gericht, biedt een serene omgeving om te ontspannen en te genieten van de buitenruimte. Bovendien beschikt de woning over een garage.

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, terwijl de zolder, bereikbaar via een vaste trap, ruimte biedt voor extra slaapkamers of een hobbyruimte. Het dak is onlangs vernieuwd in 2020.

Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning te creëren. Neem contact met ons op via [email protected] of 0484 64 93 08 voor meer informatie en een bezichtiging.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op