Huis te koop

550000€

5 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 20012721
Immoweb code : 20012721

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
1335 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen villa, met 5 slaapkamers en inpandige gara...

Deze instapklare, zeer goed onderhouden, villa op een perceel van 13 are 35 centiare, is gelegen in het pittoreske Sint-Pieters-Rode (Holsbeek) en dit nabij het kasteel van Horst, een schooltje, een apotheek, enz... De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal en een grote inpandige garage die voorzien is van een automatische sectionale poort.

Op de eerste verdieping vinden we een zithoek, een eetplaats met aanpalende veranda die een mooi zicht heeft op het terras en de tuin, een grote leefkeuken, een berging en een eerste badkamer die voorzien is van een wastafel, een douchecel en het gastentoilet.
Op de tweede verdieping bereiken we via de nachthal twee ruime slaapkamers, een badkamer en het tweede toilet. De overloop op de derde verdieping (split-level) biedt dan weer plaats voor drie extra slaapkamers.

Verder is de woning voorzien van een droge kelder, een kruipkelder, een conforme Elektriciteit, zonnepanelen (20-stuks), een regenwaterput van 10.000 liter die aangesloten is de 2 wc's en het buitenkraantje enz...

Bent u bijgevolg op zoek naar een instapklare woning, op een rustige locatie, dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of [email protected].

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de beschrijving van het pand op onze website: https://www.immojanstas.be/nl/kopen/  
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op