Huis te koop

324900€

4 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 20214620
Immoweb code : 20214620

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
810 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning (OB) op een perceel van 8a 10ca in h...

Welkom op de LeopoldIII-straat 119 te Vliermaal (Kortessem)!

Bekijk je de woning via een aanverwante website? Neem dan een kijkje op onze website via de volgende link: +++ TE KOOP: OB regio Kortessem (Vliermaal) +++

Welkom in Vliermaal! In deze zeer aangename, landelijke woonomgeving vinden we bovenstaande ééngezinswoning terug, die gelegen is om een perceel van om en bij de 8a 10ca. De woning zelf kan gebieden van een uitgebreide woonoppervlakte (+- 200m2 volgens berekeningen voorzien in het EPC-verslag). Naast de uitgebreide woonoppervlakte beschikt het pand ook nog over een inpandige garage, kelder en ruime zolderverdieping. De woning is onderworpen aan de renovatie-plicht (EPC-label F), waarbij toekomstige eigenaars binnen de 5 jaar na aankoop minimaal energiescore D dienen te behalen.

Ondanks de mindere energiescore, beschikken de eigenaars toch reeds over een conform elektrisch keuringsverslag en positief asbestverslag (met de samenvattende conclusie: "de woning is asbestveilig"). 

De indeling van de woning: 
- We betreden het pand via een ruime inkomhal. 
- De woon- en eetkamer beschikt over een oppervlakte van 50m2.
- Aansluitend aan de woon- en eetkamer vinden we de keuken, waarbij reeds gezorgd werd voor de mogelijkheid tot contact tussen het woon- en eetgedeelte van de woning. 
- Op de gelijkvloerse verdieping vinden we nog een kleine badkamer (met douche) terug en toilet. 
- In totaliteit beschikt het pand...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op