Huis te koop

495000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 20023125
Immoweb code : 20023125

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
516 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning nabij centrum Kortenberg

Deze ruime, instapklare woning met 4 slaapkamers biedt 191m² bewoonbare oppervlakte (waarde volgens EPC) en bevindt zich vlakbij het prachtige Oude Abdijpark en het marktplein in het centrum van Kortenberg. De groene omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte. Genieten van een goede wandeling of stevige fietstocht in uw directe omgeving behoort hier zeker tot de mogelijkheden!

Via de inkomhal komt u binnen in de ruime leefruimte die aansluit op de uitgeruste keuken. Deze is voorzien van voldoende kastruimte en een granieten werkblad, ideaal voor kookliefhebbers. De badkamer beschikt over een ligbad, douche en dubbele wastafel met hangend meubel. Er is eveneens een handige, aparte douchekamer aanwezig alsook een afgescheiden toilet.

De ruime garage met sectionaalpoort biedt een veilige en gemakkelijke toegang voor uw wagen. De onderhoudsvriendelijke tuin beschikt over een handig, groot tuinhuis voor extra opbergruimte. Verder is de woning uitgerust met zonnepanelen, wat bijdraagt aan efficiënt energieverbruik en duurzaam wonen.

De woning is asbestveilig (attest voorhanden).
Vlotte verbinding naar de naburige autosnelwegen.
Momenteel verhuurd. Beschikbaarheid overeen te komen.
Verwarming op elektriciteit. De installatie is conform tot 17/07/2047.
Openbaar vervoer en een basisschool bevinden zich op wandelafstand.
Renovatieverplichting ( volgens wettelijke bepaling ) binnen 5 jaar na akte.
Diverse recreatiegelegenheden en h…

Neem contact op