Huis te koop

639000€

4 slaapkamers 266 vierkante meters

Immoweb code : 20010207
Immoweb code : 20010207

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
266 vierkante meters bewoonbare ruimte
1148 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke gerenoveerde hoeve met sublieme parktuin !

A-DEM-BE-NE-MEND! Deze liefdevol gerenoveerde hoeve is een uitzonderlijke parel. De tuin werd doorheen de jaren met zorg en smaak ingericht tot een buitengewoon magnifiek park en straalt pure luxe uit. Dit soort panden komt zelden op de woningmarkt!
Een op maat gemaakt hekwerk en verzorgde haag schermen de woning af van de buitenwereld. Via een discrete ingang komen we de gezellige hall binnen. Deze geeft toegang tot een afzonderlijk, stijlvol bureau, een toilet en de eetkamer. Verder vinden we een uiterst gezellige woonkamer met open haard en aansluitend een lichtrijke veranda met zicht op de adembenemende tuin en binnenkoer met verschillende zithoeken.
De keuken met eethoek en bijkeuken ademt een warme hoevestijl uit en nodigt uit tot lekker koken en gezellig samen zijn.
Via de woonkamer brengt de authentieke open trap ons naar de eerste verdieping met 4 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en een linnenkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Eén van de kamers, nu ingericht als dressing, biedt via een trap toegang tot de zolderruimte.
Naast de woning vinden we tenslotte een ruime garage met afzonderlijke werkplaats en veel opslagmogelijkheden.
Aarzel niet en contacteer ons voor een rondleiding in deze uitzonderlijke woning.
Oprit bestaande uit 2 autostaanplaatsen, CV met gas.

Neem contact op