Huis te koop

799000€

4 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 20253726
Immoweb code : 20253726

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning met bijgebouw - centrum Kontich

We treffen deze mooie neoclassicistische woning (bouwkundig erfgoed) uit het begin van de vorige eeuw op wandelafstand van het centrum van Kontich, op een ruim perceel van 450 m².
Het laatste jaar werd er hard gewerkt om van dit huis terug een absolute parel te maken. De renovatie ging net de afwerkingsfase in, dus snelle beslissers kunnen nog verschillende zaken mee kiezen. Het gebruikte EPC werd trouwens nog opgesteld voor de installatie van de verwarmingsinstallatie (warmtepompen).
Achter de woning bevind zich nog een ruim polyvalent bijgebouw (vroeger schrijnwerkersatelier) van ongeveer 50 m² met een zolderverdieping (30 m²), waar nog enorm veel mogelijkheden zijn, bv. atelier, kangoeroewonen, kantoor, …
Indeling:
Kelder: Ong. 40 m² van de woning is onderkelderd.
Gelijkvloers: Mooie hoge inkomhal en woonkamer, knappe moulures, keuken, bijkeuken, berging, doucheruimte, toilet.
Eerste verdieping: Drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Eén van de kamers ligt boven de keuken op een tussenverdieping.
Tweede verdieping: Masterbedroom (met aansluitingen extra sanitair).
Documentatie te vinden op www.reds.be. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail ([email protected]) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend !

Neem contact op