Huis te koop

499000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 20252460
Immoweb code : 20252460

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
316 vierkante meters grond

Omschrijving

BEZOEK- en BIEDMOMENT op zaterdag 26 oktober van 14u00 to...

Verkoopsconcept BEZOEK- en BIEDMOMENT
Meer uitleg hierover vind je onderaan de tekst (of op onze website www.dehuisleverancier.be).

Bent u op zoek naar uw droomwoning in een rustige, maar toch centraal gelegen omgeving? Deze gerenoveerde woning biedt alles wat u nodig heeft.

Deze woning combineert het beste van twee werelden: de solide bouwkwaliteit van de jaren `70 en het moderne comfort na recente renovaties. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en kom snel kijken!

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal met gastentoilet wordt u meteen verwelkomd in een gezellige sfeer.

De ruime woonkamer baadt in het licht dankzij de grote ramen aan voor- en achterkant die ook voorzien zijn van rolluiken en uitkijken op de prachtige tuin.

De keuken werd vernieuwd in 2015 en is volledig uitgerust. Ideaal voor kookliefhebbers met een gezellige veranda perfect voor een ontspannen ontbijt of middagkoffie.

Boven vindt u twee ruime slaapkamers en een derde kleinere kamer op laminaatvloer. Alle kamers zijn voorzien van vliegenramen.
De badkamer op tegelvloer is toe aan een lichte update maar is wel voorzien van een enkele lavabo, douche in bad en toilet.

De grote zolder biedt tal van mogelijkheden voor uitbreiding: ideaal voor een groter gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft voor hobby's of een thuiswerkplek.

De volledig omheinde tuin is perfect voor gezinnen met kinderen of huisdieren en de dubbele garage met plaats voor 2 auto's zorgt ervoor dat u a...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op