Huis te koop

245000€

2 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 20039870
Immoweb code : 20039870

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
155 vierkante meters grond

Omschrijving

CENTRAAL gelegen te renoveren woning met vele mogelijkhed...

Pal in het centrum van Kontich vinden we deze te renoveren woning met momenteel 2, mogelijks 3 slaapkamers. Dankzij de garage heeft u steeds plek voor uw wagen of voldoende opslagruimte voor allerlei.

We parkeren de wagen in de garage en betreden de inkomhal met hoge plafonds. Achter de garage ontdekken we de te renoveren badkamer. Helemaal achteraan de woning bevinden zich nog een te renoveren keuken en twee aparte kamers. Vele mogelijkheden met deze benedenverdieping dus !

De bovenste verdieping is ingedeeld int één heel grote slaapkamer + een leefruimte in L vorm, die handig kan ingedeeld worden in nog 2 aparte slaapkamers en een te renoveren keuken, die u kan behouden of opnieuw kan bestemmen als badkamer.

U kan helemaal tot rust komen in de onderhoudsvriendelijke tuin, pal in het centrum maar toch rustig.

We nodigen u uit om te komen kijken naar de vele opties en vooral om uw creatieve ideeën te horen rond deze leuke opportuniteit !

EPC : 306 kWh/m2 (Label D)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Waterinfo : P-Score = A, G-Score = A

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars of eigendommen die zelfs (nog) niet te koop staan?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via [email protected] of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en V...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op