Huis te koop

669000€

5 slaapkamers 296 vierkante meters

Immoweb code : 20009367
Immoweb code : 20009367

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
296 vierkante meters bewoonbare ruimte
560 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE !! Uiterst ruime (296 m²) woning met 5 à 6 slpks +

IN OPTIE !! Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning met maar liefst 296 m² aan bruikbare woon-oppervlakte + een garage/kelder van nog eens 102 m²?
Bekijk dan zeker deze perfect onderhouden halfopen bebouwing van 2005 met inpandige garage, ruime oprit, 5 tot 6 slaapkamers en 2 badkamers.
Gelegen op 800 m van het gezellige dorpscentrum en met de E19 op enkele minuten afstand geniet je hier van optimale bereikbaarheid, en alle nodige winkels vlakbij.

Indeling:
We betreden de woning via de inkomhal. Hier is een vestiaire voorzien en een apart gastentoilet met handenwasser.
Verder door vinden we de leefruimte van maar liefst 85 m² op neutrale tegelvloer. Via een dubbele glazen deur achteraan krijgen we toegang tot het aangelegd terras met zonnetent en de tuin met optimale west oriëntering.
Centraal is er de open keuken met werkeiland en alle nodige toestellen. Daarnaast is er de handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast + ingemaakte kasten en een extra gootsteen.

Wanneer we de trap nemen naar de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers (20, 14 en 12 m²) en de eerste badkamer met ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet.
Gaan we terug naar de traphal, vinden we op de tweede verdieping nog eens 2 ruime slaapkamers (beide 19 m²). In de achterste kamer staat bovendien een infraroodcabine + een sauna!
We vinden hier ook de tweede badkamer met douche, lavabomeubel en toilet.
Op de bovenste verdieping is er no

Neem contact op