Huis te koop

1380000€

5 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 20002220
Immoweb code : 20002220

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
11933 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa verscholen in het groen met 5 slaapkamers

Deze villa is uniek gelegen, grenzend aan waardevol agrarisch gebied. De woning is gebouwd in 1986 waarbij er een ontwerp is gecreëerd dat u vanuit alle ruimtes in de woning contact heeft met de tuin. De grondoppervlakte is maar liefst 11.933 m². De oriëntatie is zuid – zuidwest. De villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 270 m² en is gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Een absolute plus is dat alles zich op het gelijkvloers bevindt.
Indeling: inkomhal met gastentoilet, 1ste slaapkamer of bureau, prachtige ruime woonkamer en eetkamer met een gezellige gashaard en bureauhoek, luxe recente leefkeuken met een prachtig AGA fornuis.
Daarnaast is er een nachthal, apart toilet, drie slaapkamers, masterbedroom met inbouwkasten, mooi geïnstalleerde badkamer en een dubbele inpandige garage met berging. Alle vloeren in de woning zijn in natuursteen of parket.
De mooi aangelegde tuin is een ware ontdekkingstocht met tal van gezellige hoekjes en centraal gelegen een groot terras in natuursteen.
Als extra troef is er achteraan een magazijn van 435 m² met een aparte oprit, perfect als opslagplaats of dergelijke. Het weiland is gelegen net achter de tuin van de woning en kan eventueel gebruikt worden om de tuin uit te breiden of voor het stallen van dieren.
Extra troeven: uniek gelegen woning, vloerverwarming met een recente vernieuwde CV-ketel op aardgas, lichte woning, geen renovatieplicht, elektriciteit conform tot 2048, alarm installatie, enz…
Wi...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op