Huis te koop

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11380710
Immoweb code : 11380710

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
721 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke HOB met renovatiepotentiëel, prachtige tuin, wenselijk

Stap binnen in jouw toekomstige oase van rust, gelegen in een van de meest begeerde straten van Kontich.
Deze charmante halfopen bebouwing biedt het beste van twee werelden: een serene en groene omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.
Deze te renoveren woning verwelkomt je met een praktische oprit die leidt naar een vrijstaande garage, waardoor parkeren een fluitje van een cent is. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je in het verlengde van de garage een handige en ruime tuinberging, ideaal voor het opbergen van al jouw spullen.
Stap door naar de royale tuin die achteraan grenst aan een weide, waardoor je wordt omringd door pure rust en het warme zonlicht op mooie dagen. De zuidwestelijke oriëntatie zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de zonnestralen en de prachtige omgeving.
De woning zelf is een blanco canvas, klaar om te worden omgetoverd tot jouw droomhuis. Boven vind je drie slaapkamers, perfect voor het creëren van een gezellige thuis voor jou en je gezin. De leefruimtes op het gelijkvloers worden gekenmerkt door hoge plafonds en overvloedige natuurlijke lichtinval, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.
Laat je inspireren door de veranda achteraan, die naadloos het groen van de tuin naar binnen brengt, waardoor je elke dag kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse v

Neem contact op