Huis te koop

595000€

4 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 20190030
Immoweb code : 20190030

Overzicht

4 slaapkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
623 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige gezinswoning te koop in een rustige wijk t...

Welkom bij uw nieuwe droomhuis, gelegen op een perceel van 623m² en gebouwd in 2007 in een doodlopende straat van een zeer aangename verkaveling. Deze energiezuinige woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en duurzaam wonen. Met 25 zonnepanelen, een gunstige epc score en een conforme elektrische keuring bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar een gastentoilet en een professionele bureauruimte, ideaal voor thuiswerken. Mocht u toch liever wensen een slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping te maken kan dit onmiddellijk omgevormd worden. De gezellige woonkamer met gashaard biedt alle rust en comfort. Aangrenzend vindt u de volledig geïnstalleerde luxe keuken, een paradijs voor culinaire liefhebbers. De wasplaats is voorzien van een douchecabine en de berging biedt extra comfort met een infraroodsauna.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen dressing. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en toilet. Daarnaast is er een restkamer, ideaal voor extra opslag of hobby’s. Een ruime zolder, toegankelijk via een vouwtrap, biedt nog meer opbergruimte.

Buiten vindt u een goed onderhouden tuin met kunstgras, ideaal voor onderhoudsvriendelijk tuinieren. Een ruim tuinhuis met loungeruimte en een zonneterras maken de buitenruimte compleet, perfect om te genieten van zonnige dagen. Deze woning biedt niet alleen mode...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op