Huis te koop

Richtprijs * 369500€

4 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 20214444
Immoweb code : 20214444
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
284 vierkante meters grond

Omschrijving

KANTWERK, woning in landelijke stijl

KANTWERK is een kleinschalig en uiterst energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 gekoppelde woningen in landelijke stijl en één moderne alleenstaande villa langs de kantwerkersstraat. 
 
Bouwonderneming Canneyt BV is niet aan zijn proefstuk toe, door jarenlange ervaring weten deze vakmensen wat de behoeftes zijn van hun klanten. 
Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en een afwerking tot in de kleinste details zijn dan ook de eigenschappen van deze kleinschalige realisatie.

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners:

Praktische indeling;
Veel lichtinval;
vloerverwarming; 
warmtepomp (lucht/water) met zonnepanelen; 
Vergaande afwerking;
...

Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze woningen.

Indeling wonigen: Mooie inkom met gastentoilet, open leefruimte met open keuken gekoppeld aan een erg ruime keukenberging. Op eerste verdiep beschikt de woning over 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en mogelijkheid voor een bad) en afzonderlijk toilet op de gang. De woning biedt de mogelijkheid om een vaste trap te realiseren naar de 2de verdieping, waar u tevens een extra slaapkamer of hobbykamer kan realiseren. de halfopen bebouwingen beschikken over een carport met aangelegde oprit, terras en omheinde tuin, de gesloten bebouwing herbergt een inpandige garage. 

Lastenboek:
het las...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op