Huis te koop

499000€

3 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11482565
Immoweb code : 11482565

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
599 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig , energiezuinig gerenoveerde woning in natuur

In de Pennestraat te Haaltert treffen we deze volledig gerenoveerde en energiezuinige woning. De woning is gelegen in een prachtige omgeving vol natuur en wandelpaden en bevindt zich in een doodlopende straat, wat zorgt voor absolute stilte. Tijdens de renovatiewerken is heel veel aandacht besteed om de ruimtes zo praktisch mogelijk in te delen met gebruik van hoog kwalitatieve materialen.
Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, een apart toilet, een ruime en lichtrijke open leefruimte die aansluit op een volledig uitgeruste keuken met kookeiland en zicht op de tuin, en een aparte berging.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, waarvan één met een dressing, een compacte maar gezellige badkamer met een enkele lavabo en een bad, en een apart toilet. Via de vaste trap bereik je de zolderverdieping, die is ingericht als een extra verdieping met een ruime en gezellige slaapkamer, een douchekamer en een dressing.
Verder beschikt de woning over een ruime tuin en een terras, waar je de komende maanden kunt genieten van gezellige en idyllische zomeravonden.
- EPC label B
- Elektriciteit volledig conform
- Geen asbest aanwezig

Richtprijs 499.000 EUR

Ben je op zoek naar een instapklare en energiezuinige woning in Haaltert? Dan kan dit wel je (t)huis worden.

Meer info? Een bezoek? Bel Jordi 0477/32.61.53

Neem contact op