Huis te koop

695000€

3 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 11467527
Immoweb code : 11467527

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
243 vierkante meters bewoonbare ruimte
2496 vierkante meters grond

Omschrijving

UITZONDERLIJKE VILLA MET MAGNIFIEK LANDELIJK VERZICHT.

Deze moderne – tijdloze - villa gelegen in het landelijk Kerkhove (Avelgem) betreft werkelijk het neusje van de zalm.
De niet-alledaagse indeling is verrassend! De beslotenheid en het privékarakter van de tuin zorgt enerzijds voor een eye-catcher effect en anderzijds voor een schitterende lichtinval.

Ruime inkomhal met vestiaire en praktisch bureel, lichtrijke woonkamer en salon die volledig afgewerkt is tot in de puntjes voorzien van een gezellige gashaard. Fantastisch recent geïnstalleerde leefkeuken voorzien van alle courante toestellen met zicht op de tuin. Aansluitend is er een 2de leefruimte die ook kan dienen als extra bureel.

De verdieping omvat een open nachthal met 3 ruime slaapkamers (15 m²; 15,65 m² en 20 m²). De verdieping is volledig voorzien van inmaakkasten-op-maat.

Op het gelijkvloers is er nog de luxueuze badkamer en aparte douchekamer met aansluitend een praktische wasruimte en hobbyruimte.

De aangelegde – zongerichte - terrassen maken het héérlijk vertoeven in de aangelegde tuin met landelijk verzicht op een totale perceeloppervlakte van maar liefst 2.496 m².

Extra: tuin is voorzien van een geïnstalleerd zwembad met poolhouse (keukenruimte, apart toilet, inloopdouche en sauna). Aan extra opbergruimtes geen gebrek!

Naast de woning is er nog een schitterende carport waar plaats is voor meerdere wagens. Daarnaast is er nog parkeerruimte voor zeker 6 wagens op eigen terrein, afgesloten met automatische toegangspoort.

TROEVEN: modern, trendy en instap

Neem contact op