Huis te koop

672400€

4 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 20133869
Immoweb code : 20133869

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
253 vierkante meters bewoonbare ruimte
1475 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

VERKOCHT BINNEN DE WEEK!

VERKOCHT BINNEN DE WEEK!

Voor meer informatie contacteer Michael op 016199344 of via [email protected]

Graag stellen we u deze prachtige villa voor gelegen temidden van het exclusieve meer-golf parkgebied. De villa is steeds enorm goed onderhouden en smaakvol afgewerkt met duurzame materialen. Vanaf het binnenkomen in deze woonst is gezelligheid troef! De buitenruimte van de villa is net zo indrukwekkend als binnenin. Het ruime perceel is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven met het hele gezin. Met een ruime tuin palend aan het golfterrein, is dit een garantie op een groen en steeds mooi verzorgd vergezicht.

Bijzonderheden:
- Centrale verwarming met hoogrendement gasketel (2012)
- Ventilatie (2015),
- Zeer ruime garage

Via de inkomhal met gastentoilet betreden we de woning. Hier krijgen we toegang tot de gezellige leefruimte met gashaard. Verder komen we in de keuken met alle nodige voorzieningen en toegang tot het aangename terras.

Het comfort van gelijkvloers wonen vinden we met de 3 slaapkamers en badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Alle kamers zijn voorzien van maatwerk kasten. Ook is er nog een dubbele garage met wasvoorzieningen op de gelijkvloerse verdieping. Via een vaste trap krijgen we van hieruit toegang tot de bovenverdieping met studio en zolder ruimte.

Tot slot is er een zeer ruime bijgebouw voor opslag van tuinmateriaal/fietsen/ea.

Plan snel uw bezoek in met Michael via 016199344 of via [email protected]

Neem contact op