Huis te koop

945000€

5 slaapkamers 335 vierkante meters

Immoweb code : 20143933
Immoweb code : 20143933

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
335 vierkante meters bewoonbare ruimte
2450 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerde landelijke woning in het groen

Hoogwaardig gerenoveerde landelijke woning, energiezuinig, instapklaar en groen gelegen.

De woning dateert van 1977 en werd in 2022 volledig gerenoveerd met behoud van zoveel mogelijk karaktervolle elementen. Terwijl de woning zijn charmante uitstraling behoud, is het voorzien hedendaags comfort en een hoogwaardige afwerking wat het een unicum op de vastgoedmarkt maakt. Gelegen in een kindvriendelijke en doodlopende straat omgeven door groen.

De ruime inkomhal met maatkasten en gastentoilet brengen u naar de leefruimte die praktisch kan worden ingedeeld met een eet - en zithoek en biedt een zeer aangenaam gevoel. Langs de volledig geïnstalleerde keuken vindt u een praktische berging. Verder op het gelijkvloers treft u 3 ruime slaapkamers, een badkamer, een tweede gastentoilet en een handige wasruimte aan.
Op de eerste verdieping bereikt u via de nachthal de royale masterbedroom. De master omvat naast het slaapgedeelte ook een dressing en open badkamer. De overloop is perfect geschikt als thuiskantoor, speelkamer of extra tv-kamer en geeft toegang tot een eventuele vijfde slaapkamer. Tevens vindt u op dit verdiep een derde toilet en een stockageruimte/extra dressingruimte terug.

De woning staat op een zuidoost gericht perceel en is voorzien van een uitgestrekt terras en natuurvijver waardoor u kan genieten van een idyllische omgeving.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Neem contact op