Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 20080279
Immoweb code : 20080279

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
746 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren 3 slpk woning met tal van uitbreidingsmogelijkh

Openhuizendag zaterdag 21/09 vanaf 17.00 tot 18.00 uur

Te renoveren 3 slpk woning op 7a46ca met tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Ligging: Zeer gunstig gelegen in een rustige woonwijk met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeentes vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, berging, wasplaats, garage, drie slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en terras.

Beschrijving: U betreedt deze te renoveren woning via de inkomhal die toegang verleent aan de verschillende ruimtes. De leefruimte is praktisch opgedeeld in zithoek en eetruimte met zicht op de tuin. Vanuit de leefruimte krijgt u toegang tot de naastgelegen keuken die op haar beurt weer toegang biedt aan de veranda waar het zalig vertoeven is. De keuken biedt alsook toegang aan een berging en de kelder. Vervolgens komt u in de badkamer voorzien van lavabo meubel, ligbad en toilet. Achtergelegen vinden we eveneens de garage. Op de verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers. Tot slot kan u nog genieten van het terras met ruime tuin.

Wie op zoek is naar een goed gelegen woning, die hij/zij verder kan afwerken en/of uitbreiden naar zijn eigen belangen, is hier aan het juiste adres!


Extra:
- EPC 1051 kWh/m²/jaar
- CV op Stookolie
- Uitbreidingsmogelijkheid
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op