Huis te koop

428500€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11427300
Immoweb code : 11427300

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
673 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen casco nieuwbouw met 3 slaapkamers & ruime tuin

Halfopen casco nieuwbouwwoning te Eeklostraat 61, 9971 Lembeke

Gelegen aan de rustige Eeklostraat 61, 9971 Lembeke, vindt u deze prachtige halfopen acsco nieuwbouwwoning. Deze moderne woning biedt tal van mogelijkheden en is ideaal voor wie zijn droomhuis zelf verder wil afwerken en inrichten. De woning is reeds winddicht afgewerkt, inclusief ramen, zonwerend glas en screens.

Bij het betreden van de woning komt u in een ruime inkomhal die direct een gevoel van ruimte en licht geeft. Vanuit de inkomhal loopt u door naar de open leefruimte die naadloos overgaat in de te plaatsen keuken.
Op de begane grond vindt u verder een toiletruimte en een handige wasplaats/bergruimte met de mogelijkheid om een douche te installeren.

De eerste verdieping is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. Hier bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, waarvan één voorzien is van een dressing. Dit biedt voldoende opbergruimte en privacy.

Daarnaast zijn er twee badkamers op deze verdieping, wat ideaal is voor een groter gezin of voor gasten. Op de overloop is er een mogelijkheid om een bureauruimte te creëren.

Verder vindt u op deze verdieping een technische ruimte, waar alle technische installaties overzichtelijk kunnen worden ondergebracht.

De woning beschikt over een ruime tuin met een prachtig uitzicht op de velden.

Prijs: € 428.500,00 exclusief BTW (6% mogelijk!).

Wenst u meer informatie over dit project? Aarzel dan niet ons te contacteren op het nummer 0474 11 36 90 .

Neem contact op