Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 20143726
Immoweb code : 20143726

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
90 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 4 kamers en stadstuin

Achter deze witte gevel met authentieke lila luikjes schuilt een echt pareltje. Het huis dateert van 1918 en heeft zijn charme van destijds behouden, maar heeft intussen een upgrade gekregen. Zo werd een deel van de ramen recent vervangen en werd het dak vernieuwd en geïsoleerd.

Via de prachtige houten voordeur leidt de inkomhal met het hoge plafond ons naar de aangename leefruimte: vooraan het salon met open haard, met aansluitend de eetplaats en lichtrijke keuken. Vanuit de keuken bereik je de gezellige stadstuin, voorzien van een grote vijgenboom en barbecue. Verder vinden we er nog een bergruimte en het gastentoilet.

Op de 1e verdieping vinden we 2 mooie ruime kamers van 12 en 19m². Helemaal bovenaan bevindt zich de 3e kamer van 19m² die tevens een toegang tot de zolder heeft. Aansluitend ligt de badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche, ligbad, toilet én ventilatie.

Aan bergruimte geen gebrek, want op de tussenverdieping in de kelder ligt een ruime wasplaats met de aansluitingen voor de toestellen en de gascondensatieketel. Tot slot vinden we hier nog een ruimte die momenteel dienst doet als 4e slaapkamer, maar ook kan gebruikt worden als bureau of speelruimte voor de kinderen. Het gelijkvloers en de tussenverdieping zijn voorzien van rolluiken.

De woning is gelegen een rustige straat op wandelafstand van Place du Miroir, winkels, bus en tram, parken, ... Parkeren kan in de straat, maar er is ook de mogelijkheid een staanplaats te huren in de buurt.

Neem contact op