Huis te koop

* 450000€

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 20121164
Immoweb code : 20121164
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond

Omschrijving

NIEUWBOUWWONING MET 3 SLAAPKAMERS, 174 M² EN TUIN - PEB A

LOT 29 - Wij zijn verheugd om u deze prachtige nieuwbouwwoning aan te bieden, gelegen in een rustige en vredige omgeving van Virginal. Genesteld op een perceel van 2,75 are, is deze woning een kans die u niet mag missen.

Deze woning biedt een oppervlakte van 174 m², met 3 ruime en lichte slaapkamers, ideaal voor het huisvesten van een gezin. De woonkamer, met een royale oppervlakte van 40 m², is perfect voor gezellige momenten met familie of vrienden.

Qua voorzieningen heeft het huis een badkamer. Bovendien biedt een inrichtbare zolder talloze mogelijkheden voor opslag of uitbreiding, afhankelijk van uw behoeften.

Voor uw comfort is het huis uitgerust met vloerverwarming, die zorgtvoor een zachte en gelijkmatige warmte. Op het gebied van energie valt deze woning op door zijn milieuvriendelijkheid, dankzij een warmtepomp en fotovoltaïsche panelen, waarmee u aanzienlijke besparingen kunt realiseren.

Deze woning is klaar om zijn nieuwe eigenaren te verwelkomen in een uitzonderlijke leefomgeving. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een huis dat moderniteit, comfort en respect voor het milieu combineert.

Neem contact op