Huis te koop

* 430000€

4 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 20012976
Immoweb code : 20012976
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
401 vierkante meters grond

Omschrijving

NIEUW 3-ZIJDIG HUIS 4 SLAAPKAMERS - PEB A

LOT 67 - We zijn verheugd u deze prachtige nieuwe halfvrijstaande woning te presenteren, gelegen in een rustige en vredige omgeving van Virginal. Genesteld op een perceel van 401 vierkante meter, is dit huis een kans die u niet mag missen.

Dit huis biedt een woonoppervlakte van 186 vierkante meter, inclusief 4 ruime en lichte slaapkamers, ideaal voor het huisvesten van een gezin. De woonkamer, met een royale oppervlakte van 37 vierkante meter, is perfect voor gezellige momenten met familie of vrienden.

Qua voorzieningen heeft het huis een moderne en elegante badkamer en een doucheruimte. Daarnaast biedt een inrichtbare zolder vele mogelijkheden voor opslag of uitbreiding, afhankelijkvan uw behoeften.

Voor uw comfort is het huis uitgerust met vloerverwarming, wat zorgt voor een zachte en gelijkmatige warmte. Wat energie betreft, valt dit huis op door zijn milieuvriendelijkheid, dankzij een warmtepomp en fotovoltaïsche panelen, waarmee u aanzienlijke besparingen kunt realiseren.

Dit huis is klaar om zijn nieuwe eigenaren te verwelkomen in een uitzonderlijke leefomgeving. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een huis dat moderniteit, comfort en respect voor het milieu combineert.

Neem contact op