Huis te koop

309000€

2 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 20176277
Immoweb code : 20176277

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
540 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning in rustige woonwijk!

Deze ruime woning, gelegen op een perceel van 540 m², biedt volop ruimte en comfort. Gebouwd in 1977, is de woning door de jaren heen uitstekend onderhouden. De badkamer is volledig gerenoveerd. Zij beschikt over een inloopdouche en een lavabomeubel. Alle ramen beschikken over dubbel glas en zijn vernieuwd (PVC).
Bij binnenkomst via de hal, voorzien van een gastentoilet, betreedt u de gezellige living met ruimte voor een salon en eetplaats. De vele ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel en connectie met de tuin. Aansluitend vindt u de ruime leefkeuken, die directe toegang biedt tot de tuin. Een kleine kelder sluit aan op de keuken en doet dienst als koele berging. 
Daarnaast beschikt de woning over twee volwaardige slaapkamers. De dubbele garage is multifunctioneel en biedt tevens ruimte voor de wasmachine en droogkast. 
Naast de woning bevindt zich een ruime tuinberging voor extra opslag. De tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt de nodige privacy.
Via een vaste trap bereikt u de zolder. Deze ruimte kan verder opgedeeld worden in extra slaapkamers, een extra badkamer, een hobbyruimte, een bureel,... .
Mits enkele opfrissingswerken kunt u deze woning omtoveren tot uw droomhuis.
Maak nu uw afspraak: 051/485236.
 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op