Huis te koop

* 307050€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11435976
Immoweb code : 11435976
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
330 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi gelegen nieuwbouw woning, 3 slpk, carport-CASCO

Deze moderne en ruime woning wordt op duurzame wijze gebouwd met de meest kwalitatieve materialen

De woning met lichtrijke woon- en eetkamer, 3 slaapkamers en een mooie, ruime badkamer met bad én inloopdouwhe en een praktische, compacte zolderruimte kijkt uit op een zonnige, ZW-gerichte en praktische tuin.

Een carport is inbegrepen in de prijs.

Deze woning kan casco worden aangekocht (water- en winddicht) voor 307050,00 of kan desgewenst volledig afgewerkt worden door het Chapter George projectteam. De volledig afgewerkte woning wordt aangeboden aan een prijs (exclusief kosten) van 391150,00.

Woonproject Kanaalpark is heerlijk gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke residentiële buurt van Ingelmunster vlakbij het natuurreservaat Mandelhoek en het kasteeldomein. Je geniet er van een heerlijk zicht op het kanaal Roeselare-Leie. Liefhebbers van wandelen en fietsen komen zeker aan hun trekken: via het jaagpad ga je in alle rust naar Roeselare of naar de aansluiting met de Leie in Desselgem. Bovendien geniet dit project een prima mobiscore: winkels, horeca, scholen en geneeskundige zorgen zijn op wandelafstand te vinden.

Neem contact op