Huis te koop

330000€

4 slaapkamers 437 vierkante meters

Immoweb code : 20257880
Immoweb code : 20257880

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
437 vierkante meters bewoonbare ruimte
1249 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim handelspand met woonst en weide in Voormezele

In het centrum van Voormezele op amper 10 minuten van Ieper bevindt zich deze ruime handelswoning. Het pand is gelegen op een perceel van maar liefst 1249 m² en bestaat uit een woongedeelte en een handelsgedeelte. Deze handelswoning was vroeger een welgekende slagerij, maar kan voor allerhande praktijken gebruikt worden.

Bij het betreden van de woning is er eerst een inkomhal die doorgang geeft naar de lichtrijke woonruimte. Op het gelijkvloers is er verder nog een handige bergruimte met apart toilet, een uitgeruste keuken, een garage die doorgang geeft naar de tuin met 2 poorten. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, de badkamer met toilet, ligbad met douche en lavabo. Verder is er nog een zeer ruime zolder die zorgt voor tal van bergruimte.

Het handelsgedeelte bestaat uit een mooie winkelruimte, een ruim atelier die zicht heeft op het terras en een kelder. Het handelsgedeelte kan voor verschillende beroepen gebruikt worden.

Buiten is er nog de zonnige tuin, verschillende bergruimtes en een ruime weide.

Technisch geniet deze woning van een EPC label C, 44 zonnepanelen, centrale verwarming, dubbele en hoogrendementsbeglazing en een zonneboiler.

Heeft u interesse in dit interessante pand? Aarzel dan niet en plan vandaag nog uw bezoek in.

Troeven
* 44 Zonnepanelen
* 10 minuten van Ieper
* Woon en handelsgedeelte
* Ruime tuin met weide


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wug: Woonuitbreidingsgebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed…

Neem contact op