Huis te koop

440000€

237 vierkante meters

Immoweb code : 20157310
Immoweb code : 20157310

Overzicht

1 badkamer
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
1432 vierkante meters grond

Omschrijving

Sfeervolle woning in Idegem met zwembad en een prachtige ...

Voor wie op zoek is naar een oase van rust in een prachtige omgeving, is deze ruime woning in Idegem een ware droom. Met een woonoppervlakte van 240 m² en gelegen op een perceel van 1400 m², biedt deze woning alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de traphal met een apart gastentoilet. De hal leidt naar de riante living, een ruimte die verre van traditioneel is en waarin het bijzondere karakter van de woning direct voelbaar is. Hier zorgt een gezellige finoven-kachel voor warmte, terwijl een knusse hoek uitnodigt tot ontspanning. Dit is de plek waar het hele gezin zal willen samenkomen, en het zal vast een strijd worden wie zich in het knusse warme hoekje mag nestelen.
De living is niet alleen ruim, maar ook praktisch ingericht met een aparte bureauhoek, ideaal voor thuiswerkers. Deze werkruimte is subtiel afgeschermd door een houten schuifdeur, die desgewenst eenvoudig verwijderd kan worden om de ruimte nog meer openheid te geven. De open cottage keuken is volledig uitgerust en heeft een elegant marmeren werkblad, waar koken een waar genoegen wordt.
De aangename veranda is een plek om in alle seizoenen van te genieten en is verrassend genoeg uitgerust met een pelletkachel. Direct achter de veranda bevindt zich een handige wasruimte. En dan is er nog de grote verrassing van deze woning: een ecologisch onderhouden zwembad. Dit zwembad is ideaal voor kinderen en zorgt voor he...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op