Huis te koop

299000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20093385
Immoweb code : 20093385

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
628 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke woning op een perceel van 628m2

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een gunstige ligging te Ichtegem, nabij diverse invalswegen, resideert deze halfopen gezinswoning. Het betreft een eigendom ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 628 m². Deze woning werd uiterst smaakvol afgewerkt en is instapklaar.

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een zithoek en een eethoek. Aansluitend bevindt zich de open keuken, uitgerust met een kookplaat, dampkap, oven, vaatwas, spoelbak, koelkast + ingemaakte kasten. De keuken én woonkamer verlenen tevens directe toegang tot de riante terras met zonnige tuin. Aansluitend aan de keuken, treffen we een praktische berging/wasplaats aan.

Via de traphal, bereiken we vervolgens het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden er zich drie ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing + een ingerichte badkamer (lavabomeubel, ingemaakte kast + inloopdouche + toilet). Het eerste verdiep biedt tevens toegang tot een bergzolder, via een valtrap.

Een grote troef van deze woning betreft de prachtig aangelegde tuin met terras, die een prachtig zicht biedt op de zonnige tuin. Tevens is er ook een carport alsook een ruime garage aanwezig, die u kunt betreden via de lange oprit

Kortom een unieke eigendom in een rustige straat! Zeker een bezoek ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op