Huis te koop

395000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 20002245
Immoweb code : 20002245

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
897 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning (4 slpks) + tuin met landelijk zicht

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een rustige ligging te Ichtegem (grens Aartrijke), op een boogscheut van beide centrums en nabij diverse invalswegen, bevindt zich deze alleenstaande en stijlvolle villawoning. Deze eigendom werd ingeplant op een perceel van ca. 900 m², met prachtig verzicht over de omringende landerijen. Deze topper biedt een bewoonbare opp. van ca. 210 m²!

We treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. De inkom biedt rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, voorzien van een zithoek met gezellige houtcassette én een eethoek. Aansluitend bevindt zich de recent vernieuwde, volledig ingerichte keuken. Deze laatste werd uitgerust met een kookplaat, dampkap, koelkast, microgolf, oven, vaatwas + ingemaakte kasten. Nabij de keuken treffen we een praktisch bergruimte én aparte wasplaats aan. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een inpandige garage.

Verdiep: Via de vaste trap in de inkomhal, bereiken we het eerste verdiep. De eerste verdieping bestaat uit vier volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer. Deze laatste werd uitgerust met dubbel lavabomeubel, een ligbad + een toilet. Tevens biedt het verdiep toegang tot de bovengelegen, praktische zolderruimte.
Een grote troef van deze eigendom, betreft de zongerichte tuin met prachtig landelijk verzicht, hetgeen een gevoel biedt van rust en privacy.

Bou...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op