Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 11480111
Immoweb code : 11480111

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
432 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning te Eernegem

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Michiel Debruyne op 0490/45.16.99.

Deze woning is gelegen in een rustige buurt van Eernegem, dichtbij tal van lokale winkels, scholen en andere voorzieningen. De woning biedt een ideale leefomgeving met vier slaapkamers, een ruime zuidgerichte tuin met terras, een garage met automatische poort en een kelderruimte.
Na de nodige renovatiewerken biedt de woning een perfecte combinatie van ruimte en comfort. Met zijn vele kamers en grote tuin is het een ideale gezinswoning!
De woning werd als volgt ingedeeld:

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal die toegang biedt tot de aangename leefruimte, met eetplaats. Aangrenzend bevindt zich een bijkeuken en een ingang naar de kelder. De ruime keuken, eveneens met een aangename lichtrijke leefruimte, biedt alle nodige comfort. Verder is er een badkamer aanwezig en een inpandige garage met een automatische poort. Boven de garage is er een opslagruimte. Ook ruimte voor staanplaats buiten aanwezig.
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een te renoveren badkamerruimte, mogelijkheid tot omvorming naar een wasruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolderruimte die is ingericht als slaapkamer.

Op technisch vlak:

- Dubbel glas
- Nieuwe boiler
- Elektrische rolluiken
- Geïsoleerd dak
- Automatische garagepoort
- Verwarmd op mazout.

EPC: F, 635kWh/m2
KI: 625
P-score: B G-score: A

Neem contact op