Huis te koop

297000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 20170537
Immoweb code : 20170537

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
686 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning met 2 tot 3 slaapkamers, mooie tuin...

Deze vrijstaande woning is zeer rustig gelegen nabij de dorpskern van Hulshout. De woning werd grotendeels gerenoveerd en voorzien van nieuw dak met 22cm dakisolatie, grotendeels nieuwe pvc ramen dubbel glas, nieuwe laminaat vloerbekleding in de slaapkamers, airco in de keuken.
De woning heeft EPC score F omdat er op de slaapkamers geen verwarming is. Plaatsing van een warmtepomp met airco unit op het verdiep zou deze score al serieus kunnen verbeteren.

Het gelijkvloers biedt een inkomhal met vestiaire kast, zonnige woonkamer met vernieuwde vloer, nieuwe PVC ramen dubbel glas, gezellige houtkachel. De huidige keuken is te renoveren. Het gelijkvloers biedt een kleine badkamer, een ruime wasberging, toilet en een grote kamer die nog naar eigen smaak kan ingericht worden tot grote badkamer of hobbykamer.

Het 1ste verdiep geeft uit op 2 slaapkamers waarvan 1 kan opgesplitst worden naar 2 kamers. Waardoor je op het verdiep ook makkelijk 3 slaapkamers kan creëren. Het zolderverdiep bestaat uit een mezzanine waar nu nog een extra slaapruimte werd voorzien en berging.

Aanwezigheid van kelderberging.

De woning is gelegen op een mooi perceel van 6a86ca met een bijgebouw voor extra berging.

Contacteer Dupont Vastgoed voor een bezoek ter plaatse: 015 15 15 15

Renovatieplicht: ja

Neem contact op