Huis te koop

725000€

4 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 20149791
Immoweb code : 20149791

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
595 vierkante meters grond

Omschrijving

Vrijstaande ruime woning in Hove met 5 slaapkamers

Deze woning is gunstig gelegen met zijn uitstekende verbindingen naar Antwerpen en andere nabijgelegen steden. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen en pendelaars.
Indeling van de woning, op het gelijkvloers:
De inkom van de woning voorziet aan uw linkerzijde een apart toiletruimte, via de mooie glazen deuren bereikt u de leefruimte, een lichtrijk verhaal met vele raampartijen, natuurstenen elementen en zicht op terras en tuin. Aansluitend is er de omvangrijke keukenruimte die toegang biedt tot een bergruimte. Verder bereikt men via een trappenhal naar beneden een aanzienlijk ruime en goed verzorgde kelder, deze kelder geeft ook toegang tot de kruipkelder.Op het gelijkvloers treft u nog 2 kamers dat als slaapkamer of bureau-/kantoorruimte ingericht kunnen worden. De inpandige garage kan men gemakkelijk via de hal bereiken. Buiten is de woning voorzien van een tuin met een gedeelte terras.
Op de eerste verdieping:
Via de trappenhal naar boven bereikt men 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot een dressing en de badkamer. De douchekamer is voorzien van toilet, wastafel en ligbad met douchekraan. De derde zeer ruime kamer van 38m² ruim is voorzien van een tweede badkamer en geeft ook mogelijkheid tot het creëren van een zesde slaapkamer.
Bezoek deze woning op de ERA OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 21 september 2024 tussen 9u en 10u. Graag je aanwezigheid bevestigen via 03 289 11 00.

Neem contact op