Huis te koop

785000€

3 slaapkamers 288 vierkante meters

Immoweb code : 11385021
Immoweb code : 11385021

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
288 vierkante meters bewoonbare ruimte
238 vierkante meters grond

Omschrijving

SPECTACULAIRE WONING MET VILLA-ALLURE IN HARTJE HOVE

Deze exclusieve woning in hartje Hove trekt je zonder pardon binnen in een luxeoase waarvan je hart sneller gaat kloppen. Met grote tuin, openluchtzwembad en twee weidse terrassen.

Op het gelijkvloers een dubbele garage met aansluiting voor wasmachine en droger en daarachter een home office. De lichte inkomhal op zwarte epoxy voert langs de strakke kingsize badkamer met inloopdouche en lavabomeubel naar een ruime gastenkamer met uitzicht op de tuin met zwembad en jacuzzi.
Op de 1e verdieping besef je pas echt wat dit huis aan licht en ruimte te bieden heeft. De brede parketvloer, de strakke witte keuken met haar hightech apparatuur en American fridge: hier word je blij van. Living en keuken grenzen aan het royale terras aan de achterzijde, waar je tijdens een zomers regenbuitje veilig overdekt ontbijt of in het zonnetje kan genieten op het fancy loungegedeelte.
Een blitse pianotoetsentrap aan de voorkant leidt naar de 2e etage. Slaapkamer 1 met terras aan de tuinzijde heeft een volledige kastenwand. Ernaast weer zo’n aangenaam neutrale wit-zwarte badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet.
De master is riant, heeft z’n eigen dressing en een badkamer om U tegen te zeggen met XL-bad, inloopdouche en toilet.

Deze stunning woning in hartje Hove biedt alle comfort en het ‘modern chic’ decor zal iedereen behagen. En de zomer komt eraan: dan zit je hier gebeiteld met tuin, zwembad en twee terrassen.

PLAN 24/7 JE BEZOEK IN VIA LAGENCE-IMMO.BE

Neem contact op