Huis te koop

230000€

2 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11488457
Immoweb code : 11488457

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
1964 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek dit charmante dorpshuis, typisch en vol potentieel, gelegen in een van de mooiste dorpen van de gemeente Houyet: Custinne.

Vlakbij de E411 (Brussel-Luxemburg) staat dit huis te wachten om volledig gerenoveerd te worden volgens jouw wensen. Dit charmante oude huis staat op een royaal perceel van 19 are en 46 centiares en heeft al een recent gerenoveerd dak. De begane grond bestaat uit een hal, een woonkamer, een eetkamer met keuken, een bijkeuken en een stookruimte.
Op dit niveau vind je ook een garage met werkplaats of opslagruimte. Op de eerste verdieping bieden twee zeer grote slaapkamers, een badkamer en een grote multifunctionele ruimte, die kan worden verbouwd tot extra slaapkamers of badkamers, een schat aan mogelijkheden.


De zolder, die zich uitstrekt over het hele pand, biedt nog meer mogelijkheden voor verbouwing. Buiten leidt een terras naar een uitgestrekte, onberispelijk onderhouden tuin, met ononderbroken uitzicht over de vallei. Hoewel dit huis al veel kwaliteiten heeft, moet het gerenoveerd worden en kan het aangepast worden aan jouw plannen en aspiraties. Mis deze unieke kans niet in het zeer gewilde dorp Custinne, in de gemeente Houyet.

Neem contact op