Huis te koop

269000€

4 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 20204077
Immoweb code : 20204077

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
480 vierkante meters grond

Omschrijving

Hippe rijwoning met grote garage en welness in eigen tuin

Deze sfeervolle woning met grote garage, gelegen langs de Terreststraat te Houthulst, biedt niet alleen een uitstekend wooncomfort, maar ook een oase van rust en luxe.

Bij het betreden van de woning komt u via de inkomhal terecht in de gezellige living met eetplaats en zithoek voorzien van een gezellige houtkachel. Van hieruit heeft u via de open traphal ook meteen toegang tot de eerste verdieping die beschikt over 3 volwaardige slaapkamers. Op het gelijkvloers beschikt u tevens over een comfortabele slaapkamer.
Vervolgens werd er aanpalend aan de volledig ingerichte keuken (vaatwasser, inductievuur, dampkap, koelkast en oven) een grote en lichtrijke uitbouw gerealiseerd met een prachtig uitzicht op de zorgvuldig aangelegde tuin.
De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers. Deze is uitgerust met een lavabomeubel, een ligbad met hydrojets en een inloopdouche met massagejets. Aanpalend is er een functionele dressing en apart toilet voorzien.

In de kleurrijke en afgesloten tuin kan u echt relaxen door gebruik te maken van het zonneterras (ZO-georiënteerd), de hot tub en sauna. Indien u wat actiever ingesteld bent dan is er ook een fitnessruimte voorzien. 

De eigenaar baat een goed draaiend poezenhotel uit, die ze uitbaat als hobby. Dit kan u vrijblijvend en gratis overnemen. 

Troeven van de woning:

Inpandige garage met sectionale poort;
3 slaapkamers op de bovenverdieping en een grote slaapkamer op het gelijkvloers;
Fitnessruimte, sauna en hottu...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op