Huis te koop

299500€

5 slaapkamers 302 vierkante meters

Immoweb code : 20227260
Immoweb code : 20227260

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
302 vierkante meters bewoonbare ruimte
1051 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 5 slpks in Houthalen.

Ruime, op te frissen gezinswoning met 5 slaapkamers is gelegen op een perceel van 10are 51ca te Houthalen-Helchteren. Het is de perfecte woning voor grote gezinnen of aan cohousing te doen. Mits het verkrijgen van een vergunning is een kleinschalig project mogelijk.
De bewoonbare oppervlakte bedraagt (volgens weergave epc) 302m² en kent de volgende indeling:
Kelder: deels onderkelderd. 
Gelijkvloers: via de ruime inkomhal komt men bij twee afzonderlijke woon - en eetkamers, alsook de keuken en helemaal achteraan de badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Verder is er nog de wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.1e verdieping: de nachthal geeft toegang tot de 4 ruime slaapkamers.
2de verdieping: bereikbaar via een vaste trap, de zolderruimte werd al deels omgebouwd naar een 5de slaapkamer, maar ook voor een 6de slaapkamer is er plaats. 
Bij deze woning hoort nog een koertje met ruime schuur, die kan omgebouwd worden naar een prachtige bijbouw. Hierachter ligt de westelijk georiënteerde tuin. 
Verkeerstechnisch ligt deze woning vlakbij verschillende invalswegen.
Voor deze woning geldt een renovatieverplichting waarbij de het EPC-label binnen de 5 jaar moet worden teruggebracht naar een D of beter. Meer info: www.mijnverbouwpremie.be.

Neem contact op