Huis te koop

* 224000€

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 20187342
Immoweb code : 20187342
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
159 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellig wonen in een rustige wijk in Helchteren

Welkom in deze charmante zeer goed onderhouden tweegevel woning uit 1959, gelegen in een rustige en groene wijk van Helchteren. Met een bewoonbare opp van 131 m² voelt dit huis warm en huiselijk aan, ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige thuis.
De benedenverdieping biedt een sfeervolle woonkamer. De keuken is praktisch ingericht en heeft voldoende opbergruimte. De aangrenzende veranda kijkt uit op het ingesloten terras. Daarnaast is er een handige berging. De garage bevindt zich aan de achterzijde van de woning, dus gemakkelijk bereikbaar.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De zolder met zolderluik biedt extra opbergruimte. De woning wordt verwarmd met stookolie. 
Ook de ligging is een pluspunt. Niet ver van een recreatiedomein midden in het groen en nabij de autosnelweg, is deze woning perfect voor wie zowel rust als een goede bereikbaarheid waardeert.
Hoewel de woning perfect bewoonbaar is, kan een lichte opfrissing haar nieuwe bewoners de kans geven om alles naar eigen smaak te moderniseren. De rustige woonwijk, met een groen pleintje voor de deur, maakt het plaatje compleet.
Benieuwd? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek.

Neem contact op