Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11408573
Immoweb code : 11408573

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
214 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwe energieneutrale woning www.witherenweg1d.be

alle documenten /video /virtual tour op www.witherenweg1d.be

Nieuwe energieneutrale half vrijstaande woning gelegen op een zeer rustige locatie in het centrum.
Mogelijkheid tot aankoop onder het verlaagde btw tarief 6% als u aan de voorwaarden voldoet.
De woning heeft volgende indeling: Op het gelijkvloers komt u binnen in de ruime inkomhal met trap naar de verdieping, een ruime berging onder de trap en een gastentoilet.Er is ook toegang tot de zeer ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, tevens is er een zeer grote bijkeuken/wasplaats.
Aangrenzend aan de keuken met eethoek heb je toegang tot de volledig aangelegde en omheinde zuid-west tuin die tevens beschikt over een terras van ca. 20 m².
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer ( ligbad, douche, badmeubel met dubbele wastafel en toilet).
Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een technische ruimte met berging.
De woning beschikt ook over een ruime parkeerplaats met alle voorzieningen voor een laadpaal en een tuinberging van 6m².
Alle nieuwste technieken zijn voorzien ; bodem water warmtepomp - zonnepanelen - passief koelstation , ventilatie D , regenwater recuperatie, apart regelbare vloerverwarming kortom een woning die klaar is voor een energiezuinige en neutrale toekomst. www.witherenweg1d.be

Neem contact op