Huis te koop

495000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20005544
Immoweb code : 20005544

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
8905 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ontdek deze ruime en lichte laagbouwwoning, prachtig gelegen tussen het charmante centrum van Meer en het pittoreske Meerle, vlakbij de Nederlandse grens. Hier geniet u van de rust en het groen van het platteland, gecombineerd met het gemak van nabijgelegen voorzieningen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een verzorgde inkomhal die leidt naar een ruime en lichte woonkamer met een sfeervolle haard. De recent vernieuwde keuken is uitgerust met alle moderne toestellen die u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Vanuit de aangename veranda heeft u een prachtig uitzicht op de keurig onderhouden tuin. Verder beschikt de woning over een koele berging en een gastentoilet.

De woning biedt drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. De inpandige garage zorgt voor extra opbergruimte en veiligheid voor uw voertuig. Daarnaast is er de mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen naar de zolder, waar extra kamers kunnen worden ingericht naar uw wensen. De woning staat op een ruim zuidgericht perceel van 3.863m², momenteel deels in gebruik als tuin en deels als weiland. Bovendien is een achtergelegen weiland van 5.042m² inbegrepen in de prijs, perfect voor dierenliefhebbers of als extra ruimte voor recreatie.

Deze woning biedt een unieke landelijke ligging met het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke voorzieningen (Hoogstraten en Breda) en autostrade E19 die u vlot naar Antwerpen, Breda of Ti

Neem contact op