Huis te koop

499000€

3 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 20064506
Immoweb code : 20064506

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
577 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige woning in het hart van Hoogstraten!

Bent u op zoek naar een ruime en stijlvolle woning op een uitstekende locatie?
Zoek niet verder! Deze prachtige woning met een grondoppervlakte 577 m² en bewoonbare oppervlakte van 219 m² in het centrum van Hoogstraten biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen!

Stap binnen in deze woning en laat u verrassen door de overvloed aan ruimte en licht. De leefruimtes zijn voorzien van veel raampartijen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt en u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de mooi aangelegde tuin. De tuin is een oase van rust en biedt een perfecte plek om te ontspannen.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte en veel lichtinval. Een volledig uitgeruste keuken met aansluitend nog een berging/ wasplaats. Buiten deze ruimtes is er ook de eetkamer en woonkamer deze allemaal overgaan in elkaar. Daarnaast is er op het gelijkvloers een polyvalente ruimte die naar wens kan worden ingericht als kantoor, hobbyruimte of zelfs als extra slaapkamer.

De ligging van deze woning is werkelijk uniek. Gelegen in het hart van Hoogstraten, heeft u alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Toch biedt de woning een rustige en private sfeer dankzij de doordachte indeling en gelegen in een doodlopende straat.

Kortom, deze woning combineert ruimte, comfort en een uitstekende locatie in het centrum van Hoogstraten. Mis deze unieke kans

Neem contact op