Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 251 vierkante meters

Immoweb code : 20039105
Immoweb code : 20039105

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
251 vierkante meters bewoonbare ruimte
999 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Karaktervolle villa in landelijke omgeving van Holsbeek

Voor meer informatie contacteer ons op 016199346 of via [email protected]

Deze vrijstaande woning is gelegen nabij het centrum van Holsbeek, met scholen en openbaar vervoer binnen handbereik een een uitstekende bereikbaarheid via de E314 met Leuven, Tienen en Diest.

Momenteel is deze villa ingericht om volledig op het gelijkvloers te wonen maar biedt ook nog tal van mogelijkheden om op de eerste verdieping (toegankelijk via trap) uit te breiden met extra slaapkamers en/of badkamer. Op de gelijkvloerse verdieping komen we binnen via de inkomhal met gastentoilet. Hiernaast bevindt zich de ruime leef- en eetruimte (voorzien van kachel op hout met speksteen)en de volledig geïnstalleerde keuken. Aan de andere zijde van de woning bevinden zich 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en douche.

De tuinzone strekt zich uit over een perceel van 9are99 met de mogelijkheid om op elk moment te genieten van zon en rust of van de aangelegde zwemvijver. Bovendien is er nog een afzonderlijke garage aanwezig en is de woning voorzien van zonnepanelen.

Neem contact op