Huis te koop

337000€

2 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11490844
Immoweb code : 11490844

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
1259 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante bungalow met loods

Te renoveren woning met loods in het hart van Nieuwrode op een perceel van meer dan 12 are. Deze charmante bungalow beschikt over een netto oppervlakte van meer dan 139m² en is overigens praktisch ingedeeld. 

Indeling: gelijkvloers: een inkomhal met apart toilet, twee slaapkamers, een badkamer, een garage, een ruime eetkamer, een afzonderlijke keuken met aansluitende veranda. De bovenverdieping is afgewerkt en is toegankelijk via een luik in de garage. De zolder kan verder ingedeeld worden voor het creëren van extra kamers. De veranda is zuid gericht en kijkt uit op de tuin. Perfect voor rustige momenten in de zon. Achteraan in de tuinzone bevindt zich een grote loods. De vrije hoogte bedraagt circa 5 meter. Bovendien is er achter de loods nog een tuin, die grenst aan het natuurdomein Kasteel van Horst. Het is er aangenaam vertoeven midden in het groen.

EPC 650 kWh/m²/jaar (renovatieverplichting). 

De basisschool, bushalte en buurtwinkels zijn allemaal op wandelafstand, wat het dagelijkse leven extra gemakkelijk maakt. Mis deze unieke kans niet om van deze woning jouw droomhuis te maken.

Wacht niet langer en neem contact op met Dimitri via 0474/38.20.23 of [email protected] voor meer informatie.

Neem contact op