Huis te koop

559000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11460961
Immoweb code : 11460961

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
1709 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime gezinswoning met bijgebouw op strategische locatie

Ontdek deze ruime en lichtrijke gezinswoning met een bijgebouw van 110 m² in Nieuwrode! De woning is gelegen op een strategische locatie, dichtbij openbaar vervoer, een op- en afrit van de snelweg, en met scholen en een supermarkt in de buurt. De woning biedt drie ruime slaapkamers en een luxueus afgewerkte badkamer en keuken met hoogwaardig gasvuur. Tussen 2019 en nu is de woning gefaseerd gerenoveerd. Hierbij zijn alle ramen vernieuwd, het dak volledig vernieuwd, de muren geïnjecteerd en ventilatie D geplaatst. Verder zijn er 30 zonnepanelen en luchtwarmtepompen in praktisch alle kamers geïnstalleerd. Indien het dak verder geïsoleerd wordt, zal het EPC neerkomen op 110 kWh/m² per jaar, wat resulteert in een B-label!

Onder het dak is er nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreiding en de woning is volledig onderkelderd (180 m²!), wat tal van inrichtingsmogelijkheden biedt. Buiten is het terras opnieuw aangelegd. Het bijgebouw van 110 m² is afgewerkt en geïsoleerd, verwarming en elektriciteit die ernaartoe getrokken zijn. Dit biedt talloze mogelijkheden, van praktijkruimte en opslagplaats tot atelier of zelfs een assistentiewoning.

Hoewel de woning nog enkele esthetische afwerkingswerken vereist, zijn er zowel binnen als buiten nog volop mogelijkheden. Er is geen renovatieverplichting van toepassing, de woning is asbestveilig verklaard en beschikt over een conforme elektrische keuring. Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning in Nieuwrode te bezichtigen!

Neem contact op