Huis te koop

317000€

5 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20030024
Immoweb code : 20030024

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
445 vierkante meters grond

Omschrijving

Bijzonder charmante en geslaagd gerenoveerde woning met leu

*** Kijkt u via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hoeselt/8287051 voor de volledige adverentie met alle foto's en andere nuttige informatie.***

Deze instapklare woning met uitbreidingsmogelijkheden is gelegen op een perceel van 4a 45ca, langs de Groenstraat ter hoogte van nummer 84. In deze omgeving, waar iedereen iedereen nog kent, is het aangenaam en gemoedelijk om wonen, op enkele minuutjes rijden van het centrum van zowel Hoeselt als Bilzen. Met de oprit E313 op een drietal kilometer zijn omliggende steden vlot bereikbaar zijn.

Dit eigendom, op heden gekend ten kadaster als ééngezinswoning, omvat een volledig gerenoveerde instapklare woning met een oppervlakte van 169 m², met aanpalend nog een te renoveren gedeelte met een oppervlakte van 75 m². De netjes aangelegde tuin sluit echter aan op het geheel.

In de periode van 2014 tot heden werd het woongedeelte voortdurend, zeer grondig en vooral smaakvol gerenoveerd, met inbegrip van volgende vakkundig uitgevoerde werkzaamheden: vernieuwing van het dak over de volledige oppervlakte, isolatie van een aantal binnenmuren, vernieuwing van ramen, CV en elektrische installatie, zeer charmante inrichting en afwerking binnen, aanleg van de tuin, installatie van de zonnepanelen,..
Het rechtergedeelte, gezien vanaf de Groenstraat, dient nog verder te worden afgewerkt. De koper zal hier zijn eigen invulling aankunnen geven, zonder dat men hier verplichtingen heeft. Mogelij

Neem contact op